Welkom bij Afwerkingsbedrijf Schick

Na een intensieve opleiding als decoratie-schilder en wand- en vloerbekleder begon in het jaar 2010 “Afwerkingsbedrijf Schick”. Hierdoor staat "Afwerkingsbedrijf Schick" in voor al uw kwalitatieve decoratiewerken, zowel binnen als buiten.

Wij bieden een zeer ruim gamma aan. Dit wordt in samenspraak met de klant in een mooi concept gegoten. Als u een zeer exclusieve afwerking wil, dan zitten wij samen met onze binnenhuisconsulente om dit alles mooi uit te tekenen. Alle stijlen van interieuren en exterieuren zijn mogelijk.

Waarmee kunnen we u helpen?

Kwaliteit staat zeer hoog aangeprezen bij ons. Als wij uw project verlaten is alles tip top! Alles wordt dan ook grondig afgedekt en terug opgekuist. We werken uitsluitend met materialen die een hoge kwaliteit bieden en zeer duurzaam zijn. Wij zijn ruimdenkend en kunnen dan ook veel zaken bespreken met u als klant. Wij zijn er voor u als professional. 

Er wordt steeds met de klant besproken wat de wensen zijn, daarna wordt er een offerte op maat opgesteld.

Bij “Afwerkingsbedrijf Schick” zal u een prima service krijgen door een gedreven en beleefd team. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht!

Wij hopen u alvast te mogen ontmoeten!

Team & Vacatures

Team

Het team van Afwerkingsbedrijf Schick staat er voor u met geschoold en professioneel personeel. De gasten genoten allen van een intensieve schildersopleiding waardoor zij kwalitatief werk leveren. Er worden ook geregeld externe opleidingen georganiseerd om steeds op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden.

Zo kunnen wij naar de klant toe optimale kwaliteit garanderen.

Hierbij hopen wij u te mogen ontmoeten met ons TOPTEAM.

Vacatures

Afwerkingsbedrijf Schick is steeds op zoek naar gedreven, professioneel, beleefd en gemotiveerd personeel.

Indien u interesse heeft om ons team bij te staan, kan u ons uw CV per mail toesturen. Dit gevolgd door een motivatiebrief.

Op onderstaand e-mailadres kan u uw CV doorsturen:
jobs@afwerkingsbedrijf-schick.be

Contact

Contacteer ons

U kan ons steeds contacteren per mail voor een vrijblijvende offerte.

Ons bereiken

Hulststraat 67
B-3080 Tervuren

 

Partners